VRIJSTAANDE HUIS VAN 104 M2 TE KOOP IN SIVA
EIGENDOMSCODE: 766

VRIJSTAANDE HUIS VAN 104 M2 TE KOOP IN SIVA

180.000 €
Beschrijving

Traditionele stenen huis van 104 m² te koop in Siva. Gelegen in een goede buurt, aan de weg naar Listaro en heeft een binnenplaats met tuin. Het interieur bestaat uit twee grote slaapkamers, een open keuken-woonkamer en een badkamer, terwijl de buitenkant twee grote balkons en een terras aan de achterkant heeft. Het is volledig gerenoveerd en direct bewoonbaar. Geschikt als vakantiehuis of voor verhuur aan toeristen. Heel dichtbij zijn de stranden van Komos, Matala en Kalamaki, terwijl het gemakkelijk toegang biedt tot tavernes, cafés, bakkerijen en supermarkten in de omgeving.

Sivas is een klein pittoresk dorpje in het zuidwestelijke puntje van de Messara-vlakte, in het zuiden van Kreta en onderscheidt zich door zijn schoonheid en traditionele karakter. Vanwege zijn ligging kan het de uitvalsbasis zijn voor excursies in het zuiden van Kreta, maar ook dichtbij de archeologische vindplaatsen Gortyna en Phaistos, en de stranden van Matala, Komos en Kalamaki.


Algemeen kenmerken
Prijs: 180.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 140 m2. Oppervlakte gebouwen: 104 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee:
Helling: Vlak Energie categorie: E
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 2 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 1 / WC: 0 / Airco: NEE / Gemeubileerd: JA / Kozijnen: Houten / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: JA / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 140 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: NEE / Orientatie: Oosten / Uitzicht: NEE / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Σίβας

Intresse formulier