VRIJSTAAND  HUIS VAN 90 m² TE KOOP IN SIVA
EIGENDOMSCODE: 985

VRIJSTAAND HUIS VAN 90 m² TE KOOP IN SIVA

220.000 €
Beschrijving

Stenen huis van 90 m² te koop op een perceel van 1000 m² in maisonnette-stijl in Siva. Het huis is in aanbouw. Het interieur bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers, een open ruimte voor keuken - woonkamer. Het heeft verwarming. Buiten heeft het een groot terras, een zwembad en de extra ruimte op het perceel is geschikt om een prachtige tuin te creëren. Het is gelegen op een zeer goede en rustige locatie, het is een ideaal geval voor een vakantie of permanente bewoning maar ook voor toeristische exploitatie.

Sivas is een klein pittoresk dorpje aan de zuidwestelijke punt van de Messara-vlakte, in het zuiden van Kreta en onderscheidt zich door zijn schoonheid en traditionele karakter. Door de ligging kan het de basis zijn voor excursies naar het zuiden van Kreta, maar ook vlakbij de archeologische vindplaatsen van Gortyna en Phaistos, en de stranden van Matala, Kommos en Kalamaki.


Algemeen kenmerken
Prijs: 220.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 1000 m2. Oppervlakte gebouwen: 90 m2.
Bebouwde kom: NEE Afstand van zee: 4000
Helling: Vlak Energie categorie: Β
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar: 2021
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 3 / Salons: 0 / Keukens: 1 / Badkamers: 2 / WC: 0 / Airco: JA / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: NEE / Vloertype: / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 1000 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: NEE / WC: 0 / Zwembad: JA / Orientatie: / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: JA / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: JA
Ligging

ADRES: Σίβας

Intresse formulier