VRIJSTAAND HUIS VAN 86 m² TE KOOP IN VORI
EIGENDOMSCODE: 968

VRIJSTAAND HUIS VAN 86 m² TE KOOP IN VORI

55.000 € 50.000 €
Beschrijving

Vrijstaand huis van 86 m² te koop op een perceel van 100 m², in de nederzetting Vori. Het huis is gelegen aan de ingang van het dorp in de buurt van het centrale plein. Het heeft twee verdiepingen en binnen zijn er twee slaapkamers en een open woonkamer-keuken. Met de juiste renovatie kan het een heel mooi vakantiehuis  worden,geschikt voor permanente verblijf  of voor toeristische exploitatie. Heel dichtbij zijn de toeristische stranden van Matala, Kokkinos Pyrgos, Kalamaki en Comos en de archeologische vindplaats Phaistos.

Vori is een prachtig traditioneel dorp in het zuiden van Kreta, in de vlakte van Messara, op slechts een uur rijden van Heraklion. Het ligt op ongeveer 2 km van de archeologische vindplaats Phaistos en is van sterk cultureel en traditioneel belang.


Algemeen kenmerken
Prijs: 55.000 € 50.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 100 m2. Oppervlakte gebouwen: 86 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee:
Helling: Vlak Energie categorie: Η
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 2 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 0 / WC: 0 / Airco: NEE / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: Houten / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: JA / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: NEE / Terassen: NEE / Perceeloppervlakte: 100 m2. / Teras: NEE / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: NEE / WC: 0 / Zwembad: NEE / Orientatie: Westen / Uitzicht: NEE / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: JA / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Βώροι

Intresse formulier