VRIJSTAAND HUIS VAN 85 M2 TE KOOP IN PITSIDIA
EIGENDOMSCODE: 955

VRIJSTAAND HUIS VAN 85 M2 TE KOOP IN PITSIDIA

120.000 €
Beschrijving

Vrijstaand huis van 85 m², maisonnette type, te koop in de nederzetting van Pitsidia. Het huis is gelegen  in een rustige buurt en heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een keuken en een woonkamer op twee verdiepingen. Het is direct beschikbaar voor bewoning en geschikt voor een vakantiehuis, te huur of zelfs een permanente bewoning. Heel dichtbij zijn de stranden van Komos en Matala, terwijl het gemakkelijke toegang heeft tot tavernes, cafés, bakkerijen en supermarkten in de omgeving.

Pitsidia is een klein dorpje in het zuiden van Kreta, dat rust en ontspanning combineert met een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Het ligt op slechts 4 km van de populaire bestemming Matala en op 1 km van het prachtige zandstrand van Kommos. Het gematigde klimaat van het gebied is typisch en bevordert een goede kwaliteit van leven en welzijn, aangezien de dorpelingen beroemd zijn om hun lange levensduur.


Algemeen kenmerken
Prijs: 120.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 433 m2. Oppervlakte gebouwen: 85 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 2000
Helling: Vlak Energie categorie: H
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 2 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 2 / WC: 2 / Airco: NEE / Gemeubileerd: JA / Kozijnen: Houten / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: NEE / Perceeloppervlakte: 433 m2. / Teras: NEE / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: NEE / WC: 2 / Zwembad: NEE / Orientatie: / Uitzicht: NEE / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Πιτσίδια

Intresse formulier