VRIJSTAAND HUIS VAN 74 m² TE KOOP IN SIVA
EIGENDOMSCODE: 1031

VRIJSTAAND HUIS VAN 74 m² TE KOOP IN SIVA

140.000 € 132.000 €
Beschrijving

Vrijstaand huis van 74 m² te koop in Siva. Het huis is bemeubeld, bestaat uit twee verdiepingen en heeft twee slaapkamers, een woonkamer-keuken, twee toiletten en een grote badkamer. Boven heeft het een heel mooi terras. De ligging is zeer mooi, op een rustige plek en is ideaal voor permanente bewoning of voor een mooi vakantiehuis. Het ligt zeer dicht bij winkels, minimarkten en restaurants in de omgeving.

Sivas is een klein pittoresk dorpje aan de zuidwestelijke punt van de Messara-vlakte, in het zuiden van Kreta en onderscheidt zich vanwege zijn schoonheid en traditionele karakter. Door de ligging kan het de basis zijn voor excursies naar het zuiden van Kreta, maar ook vlakbij de archeologische vindplaatsen van Gortyna en Phaistos, en de stranden van Matala, Comos en Kalamaki.


Algemeen kenmerken
Prijs: 140.000 € 132.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 63 m2. Oppervlakte gebouwen: 74 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee:
Helling: Vlak Energie categorie: Η
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 2 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 1 / WC: 2 / Airco: JA / Gemeubileerd: JA / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: NEE / Vloertype: / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: NEE / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 63 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: JA / WC: 2 / Zwembad: NEE / Orientatie: / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Σίβας

Intresse formulier