VRIJSTAAND HUIS VAN 66 m² TE KOOP IN VORI
EIGENDOMSCODE: 1087

VRIJSTAAND HUIS VAN 66 m² TE KOOP IN VORI

110.000 €
Beschrijving

Vrijstaand stenen huis van  66 m² te koop in Vori,  maisonnette-stijl op een perceel van 45 m² . Het huis heeft een open woonkamer - keuken en een badkamer op de begane grond. Boven zijn de twee slaapkamers. Buiten zijn er twee zeer mooie terrassen, bij de ingang en op de bovenverdieping van het huis. De ligging van de woning is zeer goed, gelegen nabij het centrale plein van het dorp in een rustige buurt, met prachtig uitzicht en is geschikt voor permanente bewoning of vakantieverblijf. Heel dichtbij is de traditionele bakkerij en de winkels van Vori. Ook op korte afstand liggen de prachtige toeristische stranden van Messara (Comos, Matala, Kokkinos Pyrgos, Kalamaki).

Vori is een prachtig traditioneel dorp in het zuiden van Kreta, in de vlakte van Messara, op slechts een uur rijden van Heraklion. Het ligt op ongeveer 2 km van de archeologische vindplaats Phaistos en is van sterk cultureel en traditioneel belang.


Algemeen kenmerken
Prijs: 110.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 45 m2. Oppervlakte gebouwen: 66 m2.
Bebouwde kom: Afstand van zee:
Helling:
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 2 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 1 / WC: 0 / Airco: NEE / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: Houten / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: NEE / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 45 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: NEE / WC: 0 / Zwembad: NEE / Orientatie: / Uitzicht: NEE / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: ΒΩΡΟΙ

Intresse formulier