VRIJSTAAND HUIS VAN 229 m² TE KOOP IN KAMILARI
EIGENDOMSCODE: 1163

VRIJSTAAND HUIS VAN 229 m² TE KOOP IN KAMILARI

395.000 €
Beschrijving

Vrijstaand huis van 229 m² te koop in Kamilari, met een mooi uitzicht, tussen olijfgaarden, en biedt echte rust en ontspanning. De unieke locatie, op slechts 2-3 minuten van de zee , maakt het een ideale keuze voor liefhebbers van activiteiten, sightseeingtours of ontspannende vakanties met luxe en comfort. Het huis is omgeven door een grote tuin in een groene omgeving met uitzicht op de Libische zee en Psiloritis - de hoogste berg van Kreta. Alle kamers zijn  ruim, met een uitstekende inrichting, waarbij comfort op harmonieuze wijze wordt gecombineerd met traditie, waarbij speciale aandacht is besteed aan veiligheid. Alle raam- en deurkozijnen zijn gemaakt van thermisch aluminium, wat zorgt voor een perfecte geluidsisolatie. De stranden van Kalamaki,Comos en Matala zijn zeer dichtbij, terwijl het gemakkelijke toegang heeft tot tavernes, cafés, bakkerijen en supermarkten in de omgeving.

PS: Es gibt Platz, wo ein Schwimmbad gebaut werden kann, gegen Aufpreis.

 

Kamilari is een rustig, traditioneel dorp in het zuiden van Kreta, met een panoramisch uitzicht op de vlakte van Messara, de toppen van Psiloritis en de Libische Zee. Het ligt op slechts 4 km van de archeologische vindplaats Phaistos en zeer dicht bij de kustdorpen Kalamaki en Matala. De smalle steegjes en stenen huizen met prachtige tuinen geven het een bijzonder, pittoresk karakter.


Algemeen kenmerken
Prijs: 395.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 855 m2. Oppervlakte gebouwen: 229 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 3000
Helling: Vlak Energie categorie: C
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar: 2014
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 2 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 2 / WC: 2 / Airco: JA / Gemeubileerd: JA / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: JA / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 855 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: JA / WC: 2 / Zwembad: NEE / Orientatie: Noorden / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Καμηλάρι

Intresse formulier