VRIJSTAAND HUIS VAN 160 m² TE KOOP IN SIVA
EIGENDOMSCODE: 1160

VRIJSTAAND HUIS VAN 160 m² TE KOOP IN SIVA

280.000 €
Beschrijving

Vrijstaand huis van 160 m² met vijf slaapkamers, vier badkamers, mooie tuin en parkeerplaats te koop in Siva. De twee slaapkamers kunnen voor gasten worden gebruikt, terwijl buiten ruimte is om een zwembad te bouwen. De stranden van Kalamaki, Komos en Matala zijn zeer dichtbij, terwijl het gemakkelijke toegang heeft tot tavernes, cafés, bakkerijen en supermarkten in de omgeving.

Sivas is een klein pittoresk dorpje aan de zuidwestelijke rand van de Messara-vlakte, in het zuiden van Kreta, en valt op door zijn schoonheid en traditionele karakter. Vanwege de ligging kan het de uitvalsbasis zijn voor excursies naar het zuiden van Kreta, omdat het ook dicht bij de archeologische vindplaatsen van Gortyna en Phaistos en de stranden van Matala, Kommos en Kalamaki ligt.


Algemeen kenmerken
Prijs: 280.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 800 m2. Oppervlakte gebouwen: 160 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 6000
Helling: Vlak
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 3
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 5 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 4 / WC: 4 / Airco: NEE / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: NEE / Vloertype: / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: NEE / Perceeloppervlakte: 800 m2. / Teras: NEE / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: NEE / WC: 4 / Zwembad: NEE / Orientatie: / Uitzicht: NEE / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Σίβας

Intresse formulier