VRIJSTAAND HUIS 69 m² TE KOOP IN PITSIDIA ( COMMO )
EIGENDOMSCODE: 371

VRIJSTAAND HUIS 69 m² TE KOOP IN PITSIDIA ( COMMO )

260.000 €
Beschrijving

VRIJSTAND HUIS 69 m² TE KOOP IN COMO - PITSIDIA , MET EEN ONBELEMMERD UITZICHT NAAR DE ZEE. HEEFT EEN OPSLAGRUIMTE VAN 10 AAN DE ACHTERKANT VAN HET PERCEEL.

DE BINNENPLAATSEN ZIJN AANGELEGD MET GAZON EN VERSCHILLENDE BOMEN,  ER KUNNEN GEEN ANDEREN HUIZEN IN HET GEBIED GEBOUWD WORDEN VANWEGE VERBOD VAN DE ARCHEOLOGIE. DAAROM ZAL DE VORM VAN HET GEBIED DE KOMMENDE JAREN NIET VERANDEREN.

PITSIDUA IS EEN KLEIN DORP IN HET ZUIDEN VAN KRETA , EEN COMBINATIE VAN RUST EN ONTSPANNING MET EEN PRACHTIG UITZICHT OP DE BERGEN EN ZEE. GELEGEN OP SLECHTS 4 KM VAN DE POPULAIRE BESTEMMING MATALA EN 1 KM VAN HET MOOI ZANDSTRAND VAN COMOS.HET GEMATIGDE KLIMAAT VAN HET GEBIED IS KENMERKEND EN BEVORDERT EEN GOEDE KWALITEIT VAN LEVEN EN WELZIJN DAAROM STAAN DE INWONERS VAN HET DORP BEKEND VOOR HUN LANGE LEVENSDUUR.


Algemeen kenmerken
Prijs: 260.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 747 m2. Oppervlakte gebouwen: 69 m2.
Bebouwde kom: NEE Afstand van zee: 1000
Helling: Vlak Energie categorie: E
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar: 1992
Verdiep: 0 Verdiepingen: 1
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 2 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 1 / WC: 0 / Airco: JA / Gemeubileerd: JA / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: JA / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 747 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant: 20
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: JA / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: NEE / Orientatie: Westen / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: ΚΟΜΟΣ

Intresse formulier