VRIJSTAAND HUIS 55 m² TE KOOP IN PITSIDIA
EIGENDOMSCODE: 580

VRIJSTAAND HUIS 55 m² TE KOOP IN PITSIDIA

120.000 €
Beschrijving

Vrijstaand huis te koop in Pitsidia, in een rustige buurt, in het centrum van het dorp. Het heeft zeer mooie uiterlijke landschappen, ontworpen om te genieten van de rust van het zorgeloze leven in het dorp. Het zwembad voegt een luxe toe aan de toch al nette binnenplaats, terwijl in het huis alle gemakken van een huishouden aanwezig zijn. Het is geschikt  voor een permanent -of vakantiehuis en verhuur voor korte  termijn aan toeristen voor extra inkomsten.

Pitsidia is een klein dorp in het zuiden van Kreta, dat rust en ontspanning combineert met prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Het ligt op slechts 4 km van de populaire bestemming van Matala en op 1 km van het prachtige zandstrand van Kommos. Het gematigde klimaat van het gebied is karakteristiek en bevordert een goede kwaliteit van leven en welzijn, aangezien de dorpelingen bekend staan om hun lange levensduur.

 

 


Algemeen kenmerken
Prijs: 120.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 202 m2. Oppervlakte gebouwen: 55 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 2000
Helling: Vlak Energie categorie: D
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 1 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 2 / WC: 0 / Airco: NEE / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: NEE / Terassen: NEE / Perceeloppervlakte: 202 m2. / Teras: NEE / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: JA / Orientatie: / Uitzicht: NEE / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Πιτσίδια

Intresse formulier