VRIJSTAAND HUIS 180 m² TE KOOP IN VORI (VERKOCHT)
EIGENDOMSCODE: 549

VRIJSTAAND HUIS 180 m² TE KOOP IN VORI (VERKOCHT)

0 €
Beschrijving

Vrijstaand oud  traditionele huis te koop in Vori, in het centrum van het dorp. Met traditionele stenen ,architectuur en traditionele Kretenzische residentie. De binnenplaats is ook omsloten door een stenen muur met dezelfde architectuur. Het heeft veel buitenruimte die kan worden aangepast aan uw behoeften, terwijl de interieurs met de nodige  renovatie een ideale woning kan worden. Het heeft drie slaapkamers, een keuken-woonkamer, een badkamer en een gastenverblijf.

Vori is een prachtig traditioneel dorp in het zuiden van Kreta, in de vlakte van Messara, op slechts een uur van Heraklion. Het ligt op ongeveer 2 km van de archeologische vindplaats Phaistos en heeft een sterke culturele en traditionele interesse.


Algemeen kenmerken
Oppervlakte plot: 400 m2. Oppervlakte gebouwen: 180 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 5000
Helling: Vlak Energie categorie: G
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar: 1950
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 3 / Salons: 0 / Keukens: 1 / Badkamers: 1 / WC: 0 / Airco: NEE / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: Houten / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: JA / Vloertype: / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: NEE / Perceeloppervlakte: 400 m2. / Teras: NEE / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: JA / Solar: NEE / WC: 0 / Zwembad: NEE / Orientatie: Oosten / Uitzicht: NEE / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: JA / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Βώροι

Intresse formulier