VRIJSTAAND HUIS 150 m² TE KOOP IN VORI
EIGENDOMSCODE: 546

VRIJSTAAND HUIS 150 m² TE KOOP IN VORI

190.000 €
Beschrijving

Vrijstaand huis van 150 m² te koop  in Vori op een perceel van 900 m². Het huis heeft een keuken, een woonkamer, drie slaapkamers en twee badkamers, terwijl de  goede interieurontwerp prestige en comfort toevoegen. Het heeft een grote binnenplaats geschikt om een  groot  buiten zwembad te plaatsen. De locatie in een rustige buurt maakt het geschikt voor een vakantie of zelfs voor permanente bewoning als voor toeristische exploitatie.

Vori is een prachtig traditioneel dorp in het zuiden van Kreta, in de vlakte van Messara, op slechts een uur van Heraklion. Het ligt op ongeveer 2 km van de archeologische vindplaats Phaistos en heeft een sterke culturele en traditionele interesse.


Algemeen kenmerken
Prijs: 190.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 900 m2. Oppervlakte gebouwen: 150 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 3000
Helling: Vlak Energie categorie: E
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar: 2003
Verdiep: 1 Verdiepingen: 1
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 3 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 2 / WC: 0 / Airco: NEE / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: Houten / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 900 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: JA / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: NEE / Orientatie: Zuiden / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: JA / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Βώροι

Intresse formulier