VRIJSTAAND HUIS 130 m² TE KOOP IN KAMILARI (PROJECT).
EIGENDOMSCODE: 1038

VRIJSTAAND HUIS 130 m² TE KOOP IN KAMILARI (PROJECT).

0 €
Beschrijving

Perceel van 530 m² met bouwvergunning van 130 m² te koop in Kamilari. Het huis ( project ) zal een modern design hebben en zal bestaan ​​uit drie slaapkamers, twee badkamers, open woonkamer keuken, terwijl het extern een ​​zeer mooie tuin met zwembad en een mooi uitzicht zal hebben. Heeft een zeer goede locatie met een zeer mooi en vrij uitzicht op het dorp en de zee. Heel dichtbij zijn tavernes, bakkerijen, cafés en minimarkten in de omgeving.

 

Kamilari is een rustig, traditioneel dorp in het zuiden van Kreta, met een panoramisch uitzicht op de Messara-vlakte, de toppen van Psiloritis en de Libische Zee. Het ligt op slechts 4 km van de archeologische vindplaats Phaistos en ook zeer dicht bij de kustdorpen Kalamaki en Matala. De smalle steegjes en de stenen huizen met de prachtige tuinen geven het een bijzonder pittoresk karakter.


Algemeen kenmerken
Oppervlakte plot: 530 m2. Oppervlakte gebouwen: 130 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 2000
Helling:
Bouw kenmerken
Type: Villa Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 3 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 2 / WC: 0 / Airco: JA / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 530 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: JA / Orientatie: / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Καμηλάρι

Intresse formulier