VILLA VAN 180 m² TE KOOP IN PITSIDIA ( PROJECT )
EIGENDOMSCODE: 764

VILLA VAN 180 m² TE KOOP IN PITSIDIA ( PROJECT )

780.000 €
Beschrijving

Het ontwerp van dit huis is gelegen in het populaire en pittoreske dorpje Pitsidia in Zuid-Kreta. Het is 10 minuten lopen naar het centrale plein, met veel tavernes, cafés en supermarkten. Het heeft een prachtig panoramisch uitzicht op het Psiloritis-gebergte en de Libische Zee.

Het gebouw van 180 m² wordt gebouwd in een rustige, zonnige wijk van Komos, net buiten Pitsidia, op een perceel van 4.000 m², met het strand op slechts 5 minuten lopen.

Het heeft drie slaapkamers en drie badkamers, met een grote open woon- en eetkamer.

De ligging is 1000 meter van de zee en het strand, 66 km. van de luchthaven van Heraklion en 8 km. van Tympaki, de dichtstbijzijnde stad met een wekelijkse populaire markt.

Het is ideaal het hele jaar door voor permanente bewoning of zelfs een ideale huis met verhuurmogelijkheden.

De prijs is inclusief de kosten voor de aanleg van de weg naar het perceel, de grondwerken voor de wederopbouw en de vergunning van het huis.

Pitsidia is een klein dorp in het zuiden van Kreta, dat rust en ontspanning combineert met een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Het ligt op slechts 4 km van de populaire bestemming Matala en 1 km van het prachtige zandstrand van Komos. Het gematigde klimaat van het gebied is typisch en bevordert een goede kwaliteit van leven en welzijn, aangezien de dorpelingen bekend staan ​​om hun lange levensduur.

 


Algemeen kenmerken
Prijs: 780.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 4000 m2. Oppervlakte gebouwen: 180 m2.
Bebouwde kom: NEE Afstand van zee: 1000
Helling: Hellend oppervlak Energie categorie: Β
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 1
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 3 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 3 / WC: 0 / Airco: JA / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming: Air conditionning
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 4000 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: NEE / Orientatie: / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Κομός

Intresse formulier