VILLA VAN 155 m² TE KOOP IN KAMILARI (PROJECT)
EIGENDOMSCODE: 928

VILLA VAN 155 m² TE KOOP IN KAMILARI (PROJECT)

550.000 €
Beschrijving

Het project van deze villa is gelegen in het zuiden van Kreta, tussen de dorpen Kamilari en Pitsidia, dichtbij olijfgaarden, en biedt echte rust en ontspanning. De unieke locatie, dicht bij de zee en de bezienswaardigheden, maakt het een ideale keuze voor diegenen die houden van activiteiten, rondleidingen en een ontspannen vakantie met luxe en comfort. De villa is gelegen op een perceel van 3.500 m² met uitzicht op de Libische Zee en Psiloritis - de hoogste Kretenzische berg en de goedkeuring van de  Archeologie staat klaar. Het heeft drie ruime slaapkamers,  met airconditioning, twee badkamers en een open keuken-woonkamer, terwijl buiten met de binnenplaats is er een barbecue. Alle raam- en deurkozijnen zijn gemaakt van aluminium met thermische onderbreking en dubbele beglazing, wat zorgt voor een perfecte geluidsisolatie, terwijl vloerverwarming bijdraagt ​​aan de energie-efficiëntie van het huis.

Kamilari is een rustig, traditioneel dorp in het zuiden van Kreta, met een panoramisch uitzicht op de Messara-vlakte, de toppen van Psiloritis en de Libische Zee. Het ligt op slechts 4 km van de archeologische vindplaats Phaistos en zeer dicht bij de kustdorpen Kalamaki en Matala. De smalle steegjes en de stenen huizen met de prachtige tuinen geven het een bijzonder, pittoresk karakter.


Algemeen kenmerken
Prijs: 550.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 3500 m2. Oppervlakte gebouwen: 155 m2.
Bebouwde kom: NEE Afstand van zee: 1000
Helling: Hellend oppervlak Energie categorie: Β
Bouw kenmerken
Type: Villa Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 1
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 3 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 2 / WC: 0 / Airco: JA / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 3500 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: NEE / WC: 0 / Zwembad: NEE / Orientatie: Zuiden / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: JA / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Καμηλάρι

Intresse formulier