VILLA TE KOOP IN KAMILARI
EIGENDOMSCODE: 523

VILLA TE KOOP IN KAMILARI

1.000.000 € 900.000 €
Beschrijving

Luxe villa's gelegen in het zuiden van Kreta, in het dorp Kamilari, te midden van olijfgaarden, biedt echte rust en ontspanning. De unieke locatie, op slechts 2-3 minuten van de zee en de bezienswaardigheden, maakt ze een ideale keuze voor liefhebbers van activiteiten, rondleidingen of een ontspannen vakantie met luxe en voorzieningen. De 3 villa's zijn omgeven door een grote tuin met bomen, sierplanten en biologische groenten, in een weelderige omgeving met uitzicht op de Libische Zee en Psiloritis - de hoogste Kretenzische berg.

Alle villa's zijn van steen, terwijl het interieur van de huizen onder de indruk zijn van de combinatie van stenen muren met houten balken en planken op de plafonds, in overeenstemming met de traditionele 19e-eeuwse Kretenzische architectuur en moderne luxe-elementen. Alle kamers zijn licht en ruim, met een prachtig decor, een harmonieuze combinatie van comfort en traditie. Alle villa's zijn gebouwd en ingericht in de traditionele Kretenzische stijl, met bijzondere aandacht voor comfort en veiligheid, vooral met betrekking tot de veiligheid van kinderen. Alle raam- en deurkozijnen zijn gemaakt van aluminium met thermische onderbreking en zorgen voor perfecte geluidsisolatie, met alle ramen en deuren.

Kamilari is een rustig, traditioneel dorp in het zuiden van Kreta, met panoramisch uitzicht op de vlakte van Messara, de toppen van Psiloritis en de Libische Zee. Het ligt op slechts 4 km van de archeologische vindplaats Phaistos en is ook zeer dicht bij de kustplaatsen Kalamaki en Matala. De smalle straatjes en stenen huizen met prachtige tuinen geven het een bijzonder, pittoresk karakter.

 


Algemeen kenmerken
Prijs: 1.000.000 € 900.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 0 m2. Oppervlakte gebouwen: 414 m2.
Bebouwde kom: Afstand van zee:
Helling: Energie categorie: C
Bouw kenmerken
Type: Villa Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 0
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 0 / Salons: 0 / Keukens: 0 / Badkamers: 0 / WC: 0 / Airco: JA / Gemeubileerd: JA / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: JA / Vloertype: / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 0 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: NEE / WC: 0 / Zwembad: JA / Orientatie: / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging
Intresse formulier