VILLA 95 m² TE KOOP IN KALAMAKI
EIGENDOMSCODE: 671

VILLA 95 m² TE KOOP IN KALAMAKI

245.000 €
Beschrijving

Uw "toekomst"  vakantiehuis is gelegen in het zuiden van Kreta in een prachtig perceel  van 2.000 m² met een prachtige tuin en een bijzonder uitzicht naar de  zee  en Psiloritis, de hoogste berg van Kreta. Het huis is 95 m² met een groot terras van 35 m² en een klein  van 15 m². De indeling van de kamers is als volgt: een hoofdslaapkamer en een multifunctionele kamer - voor gebruik als kantoor of logeerkamer, elk met een eigen badkamer, een volledig uitgeruste keuken met elektrische apparaten zoals vriezer, koelkast met vriezer, wasmachine , vaatwasser, keramische kookplaten, etc., een volledig ingerichte salon met eetkamer,en  gang met kasten  maken het huis compleet.

Het hele pand heeft een marktwaarde van € 245.000.

Uw investering omvat het volgende:

1. Perceel De grootte van het perceel is 2.000 vierkante meter en is volledig ontwikkeld (elektriciteit, water, toegang, etc.)

2. Vakantiehuis, zoals eerder beschreven.

3. Parkeerplaats met afgesloten berging en watertank.

4. Tuin.

5. Binnenmeubelen (Duitse kwaliteitsmeubelen / Schütz weefatelier) en tuinmeubelen.

Ook biedt het pand nog steeds voldoende ruimte voor een comfortabele barbecueplek met schuur en zwembad.

Kalamaki is een populaire kustplaats in de provincie Heraklion, in het zuiden van Kreta en ligt 67 km ten zuiden van Heraklion, zeer dicht bij Kamilari, Matala en Phaistos.Het is gebouwd langs het lange strand van de baai van Messara, het grootste strand in het zuiden van Kreta. . Het groeit snel en heeft de omliggende heuvels al bezet.

De centrale ligging van Kalamaki in het zuiden van Heraklion, biedt het grote voordeel dat het gemakkelijke en snelle toegang biedt tot vele plaatsen van toeristisch en archeologisch belang, zoals Matala, Komos, Phaistos, Agia Galini en nog veel meer.

 

 


Algemeen kenmerken
Prijs: 245.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 2000 m2. Oppervlakte gebouwen: 95 m2.
Bebouwde kom: NEE Afstand van zee: 2000
Helling: Hellend oppervlak Energie categorie: D
Bouw kenmerken
Type: Villa Bouwjaar: 2004
Verdiep: 0 Verdiepingen: 1
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 2 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 2 / WC: 0 / Airco: JA / Gemeubileerd: JA / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: JA / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 2000 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: JA / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: NEE / Orientatie: / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Καλαμάκι

Intresse formulier