VILLA 220 m² TE KOOP IN KAMILARI
EIGENDOMSCODE: 483

VILLA 220 m² TE KOOP IN KAMILARI

550.000 €
Beschrijving

Villa te koop in Kamilari, gebouwd in 2014, is 220 m² met kelder, begane grond, verdieping. Drie slaapkamers, drie badkamers, woonkamer, keuken, fitnesscentrum, sauna, wijnkelder, opslagruimte. Het heeft een zwembad, een kinderbad, een buitenkeuken met een houtoven, een barbecue, een lounge.Het perceel is 2100 m² met tuin en een kleine wijngaard.Geschikt voor zowel residentieel als toeristisch gebruik.

Kamilari is een rustig, traditioneel dorp in het zuiden van Kreta, met panoramisch uitzicht op de vlakte van Messara, de toppen van Psiloritis en de Libische Zee. Het ligt op slechts 4 km van de archeologische vindplaats Phaistos en is ook zeer dicht bij de kustplaatsen Kalamaki en Matala. De smalle straatjes en stenen huizen met prachtige tuinen geven het een bijzonder, pittoresk karakter.


Algemeen kenmerken
Prijs: 550.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 2100 m2. Oppervlakte gebouwen: 220 m2.
Bebouwde kom: Afstand van zee: 3000
Helling: Energie categorie: Β
Bouw kenmerken
Type: Villa Bouwjaar: 2014
Verdiep: 0 Verdiepingen: 3
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 3 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 3 / WC: 1 / Airco: NEE / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 2100 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: JA / Solar: JA / WC: 1 / Zwembad: JA / Orientatie: Zuiden / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Καμηλάρι

Intresse formulier