VILLA 205 m² TE KOOP IN PITSIDIA
EIGENDOMSCODE: 492

VILLA 205 m² TE KOOP IN PITSIDIA

500.000 €
Beschrijving
Villa te koop in het dorp Pitsidia. Het is een volledig ingericht huis met een mooie interieur en ruime kamers die het comfortabel maken voor het hele gezin.

Het heeft ook een grote tuin , zwembad en barbecue voor aangename momenten en ontspanning. Vanaf het balkon kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het dorp en de omliggende heuvels. Kan gebruikt worden voor toerstische exploitatie ( verhuur voor kort termijn ).

Pitsidia is een klein dorp in het zuiden van Kreta en combineert rust en ontspanning met een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Het ligt op slechts 4 km van de populaire bestemming Matala en op 1 km van het prachtige zandstrand van Kommos. Het gematigde klimaat van het gebied is kenmerkend en bevordert een goede kwaliteit van leven en welzijn, omdat de inwoners van het dorp bekend staan om hun lange levensduur.


Algemeen kenmerken
Prijs: 500.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 600 m2. Oppervlakte gebouwen: 205 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 2000
Helling: Vlak Energie categorie: Β
Bouw kenmerken
Type: Villa Bouwjaar: 2014
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 3 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 3 / WC: 0 / Airco: JA / Gemeubileerd: JA / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming: Air conditionning
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 600 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: JA / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: JA / Orientatie: / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Πιτσίδια

Intresse formulier