TWEE VRIJSTAANDE HUIZEN TE KOOP IN LISTAROS
EIGENDOMSCODE: 708

TWEE VRIJSTAANDE HUIZEN TE KOOP IN LISTAROS

195.000 €
Beschrijving

De twee huizen  met licentie van EOT ( Grieks Organisatie Tourisme ) -badge als gemeubileerde toeristen residentie, worden bij besluit van het ministerie van Milieu, Ruimtelijke Ordening en Openbare Werken geklasseerd als monumentale gebouwen en zijn volledig uitgerust en onafhankelijk van elkaar, maar kunnen gemakkelijk tot één worden gecombineerd.

Het huis 1 bestaat uit een begane grond van 60,85 m² met een keuken - woonkamer, toilet, een tweepersoonsslaapkamer. De binnenplaats heeft een oppervlakte van 30,03 m². Op de 1ste verdieping van 33,88 m² bevindt zich een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer. Het terras op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van 20,31 m². Totale oppervlakte: 94,73 m².

Het huis 2 bestaat uit een begane grond van 51,87 m² , in een verenigde ruimte bevindt zich een keuken en woonkamer, met een tweepersoons slaapkamer en de badkamer. De binnenplaats heeft een oppervlakte van 7,54 m². De 1e verdieping met een oppervlakte van 24,95 m² omvat een eenpersoonskamer. De veranda op de 1e verdieping heeft een oppervlakte van 21,84 m². Totale oppervlakte: 76,82 m².

Listaros is een klein, traditioneel dorp in het zuiden van Kreta, ten zuiden van Siva en ten oosten van Matala, op korte afstand van het heilige klooster van Odigitria. Het ligt op een hoogte van 200 meter en kijkt uit over de oevers van de Golf van Messara en de eilanden Paximadia . De afgelopen jaren heeft het de belangstelling getrokken van veel buitenlanders die op zoek zijn naar momenten van ontspanning, waardoor het dorp een rustige plek is om te ontspannen.


Algemeen kenmerken
Prijs: 195.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 161 m2. Oppervlakte gebouwen: 172 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 6000
Helling: Energie categorie: Η
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar: 2005
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 4 / Salons: 2 / Keukens: 2 / Badkamers: 3 / WC: 3 / Airco: JA / Gemeubileerd: JA / Kozijnen: Houten / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: JA / Vloertype: Tegels / Verwarming: Radiator
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 161 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: NEE / WC: 3 / Zwembad: NEE / Orientatie: / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Λίσταρος

Intresse formulier