TWEE VRIJSTAANDE HUIZEN  110M2 TE KOOP IN PITSIDIA
EIGENDOMSCODE: 580

TWEE VRIJSTAANDE HUIZEN 110M2 TE KOOP IN PITSIDIA

280.000 €
Beschrijving

Twee vrijstaande  huizen te koop in Pitsidia, in een rustige buurt, in het centrum van het dorp. Ze hebben zeer mooie buitenruimtes,  zwembad , verzorgde binnenplaats, terwijl in de huizen alle gemakken van een huishouden zijn. Het is geschikt als aanvulling op een permanente verblijf of een verblijf voor vakanties en voor de korte termijn verhuur aan toeristen voor extra inkomsten.

Pitsidia is een klein dorpje in het zuiden van Kreta, dat rust en ontspanning combineert met een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Het ligt op slechts 4 km van de populaire bestemming Matala en op 1 km van het prachtige zandstrand van Comos. Het gematigde klimaat van het gebied is typisch en bevordert een goede kwaliteit van leven en welzijn, aangezien de dorpelingen beroemd zijn om hun lange levensduur.


Algemeen kenmerken
Prijs: 280.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 404 m2. Oppervlakte gebouwen: 110 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 2000
Helling: Vlak Energie categorie: D
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 2
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 1 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 2 / WC: 0 / Airco: NEE / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: NEE / Terassen: NEE / Perceeloppervlakte: 404 m2. / Teras: NEE / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: JA / Orientatie: / Uitzicht: NEE / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Πιτσίδια

Intresse formulier