PERCEEL VAN 5745 m² TE KOOP TUSSEN KALAMAKI – AFRATIA
EIGENDOMSCODE: 1146

PERCEEL VAN 5745 m² TE KOOP TUSSEN KALAMAKI – AFRATIA

190.000 €
Beschrijving

Perceel 5745 m² te koop tussen Kalamaki en Afratia. Het is gelegen in een goede omgeving, op een rustige plek, heeft een mooi en vrij uitzicht op zee en heeft zeer goede afmetingen. De ondersteunende documenten zijn ingediend bij Archeologie en we wachten op de goedkeuringen, terwijl de aansluiting op elektriciteit en water dichtbij zijn,  de toegang is via een onverharde weg. De locatie is ideaal voor de bouw van een vakantiehuis, een verblijf voor toeristische exploitatie of een permanente bewoning. De stranden van Kalamaki, Comos en Matala liggen heel dichtbij, terwijl het gemakkelijke toegang heeft tot tavernes, cafés, bakkerijen en supermarkten in de omgeving.

Kalamaki is een populaire kustplaats in de provincie Heraklion, in het zuiden van Kreta en ligt 67 kilometer ten zuiden van Heraklion, vlakbij Kamilari, Matala en Phaistos. Het is gebouwd langs het lange strand van Mesara Bay, het grootste strand in het zuiden van Kreta. Het groeit snel en heeft de omliggende heuvels al overgenomen.

 

De centrale ligging van Kalamaki in het zuiden van Kreta geeft het het grote voordeel dat het gemakkelijke en snelle toegang biedt tot vele toeristische en archeologische bezienswaardigheden, zoals Matala, Komos, Phaistos, Agia Galini en vele anderen.

 


Algemeen kenmerken
Prijs: 190.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 5745 m2. Oppervlakte gebouwen: 0 m2.
Bebouwde kom: NEE Afstand van zee:
Helling: Hellend oppervlak
Ligging

ADRES: Καλαμάκι

Intresse formulier