PERCEEL VAN 4015 m² TE KOOP IN KALAMAKI
EIGENDOMSCODE: 647

PERCEEL VAN 4015 m² TE KOOP IN KALAMAKI

130.000 €
Beschrijving

Perceel van 4015 m²  te koop, buiten de nederzetting van Kalamaki. Het is gelegen in een goede en rustige omgeving met mooi en vrij uitzicht op de zee en Psiloritis. Ook zijn alle nodige  documenten voor het verkrijgen van de benodigde documenten uit archeologie en bosbdienst ingediend en  de aansluiting met elektriciteit en water dichtbij. De toegang is via een landelijke weg, terwijl de locatie ideaal is voor de bouw van een vakantiehuis, verblijf voor toeristische exploitatie of permanente bewoning. Heel dichtbij zijn de stranden van Kalamaki, Komos en Matala, terwijl het gemakkelijk toegang heeft tot tavernes, cafés, bakkerijen en supermarkten in de omgeving.

Kalamaki is een populaire kustplaats in de provincie Heraklion, in het zuiden van Kreta en ligt 67 km ten zuiden van Heraklion, zeer dicht bij Kamilari, Matala en Phaistos.Het is gebouwd langs het lange strand van de baai van Messara, het grootste strand in het zuiden van Kreta. . Het groeit snel en heeft de omliggende heuvels al bezet.

 

De centrale ligging van Kalamaki in het zuiden van Kreta, biedt het grote voordeel dat het gemakkelijke en snelle toegang biedt tot vele plaatsen van toeristisch en archeologisch belang, zoals Matala, Komos, Phaistos, Agia Galini en nog veel meer.


Algemeen kenmerken
Prijs: 130.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 4015 m2. Oppervlakte gebouwen: 0 m2.
Bebouwde kom: NEE Afstand van zee: 2000
Helling: Hellend oppervlak
Ligging

ADRES: Καλαμάκι

Intresse formulier