PERCEEL VAN 13.400 m² TE KOOP IN KALAMAKI
EIGENDOMSCODE: 870

PERCEEL VAN 13.400 m² TE KOOP IN KALAMAKI

650.000 €
Beschrijving

Perceel van 13.400 m² te koop buiten de nederzetting van Kalamaki. Het is gelegen in een goede en rustige buurt, heeft een mooi en vrij uitzicht op zee, en  zeer goede afmetingen. Heeft de goedkeuring van de Bosdienst terwijl de ondersteunende documenten zijn ingediend bijde Archaeology en we wachten op de goedkeuringen. De verbinding met elektriciteit en water is dichtbij terwijl de toegang  via een onverharde weg is. De ligging is ideaal voor de bouw van een landhuis, een huis voor toeristisch gebruik of een permanente bewoning en er kan een grotconstructie worden gecreëerd. Vanwege zijn grote oppervlakte kan het worden gebruikt voor de bouw van hotels. Heel dichtbij zijn de stranden van Kalamaki, Komos en Matala, terwijl het gemakkelijk toegang biedt tot tavernes, cafés, bakkerijen en supermarkten in de omgeving.

 

Kalamaki is een populaire nederzetting aan zee in de provincie Heraklion, in het zuiden van Kreta en ligt 67 km ten zuiden van Heraklion, zeer dicht bij Kamilari, Matala en Phaistos. Het is gebouwd langs het lange strand van de Messara-baai, het grootste strand van Zuid-Kreta . Het groeit snel en heeft de omliggende heuvels al bezet.

De centrale ligging van Kalamaki in het zuiden van Kreta geeft het het grote voordeel dat het gemakkelijke en snelle toegang biedt tot vele plaatsen van toeristisch en archeologisch belang, zoals Matala, Komos, Phaistos, Agia Galini en nog veel meer.

 

 

 


Algemeen kenmerken
Prijs: 650.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 13400 m2. Oppervlakte gebouwen: 0 m2.
Bebouwde kom: NEE Afstand van zee: 600
Helling: Hellend oppervlak
Ligging

ADRES: Καλαμάκι

Intresse formulier