PERCEEL 4.100 m² TE KOOP IN KALAMAKI
EIGENDOMSCODE: 688

PERCEEL 4.100 m² TE KOOP IN KALAMAKI

145.000 €
Beschrijving

Perceel van 4100 m²  te koop buiten de nederzetting van Kalamaki, waar tot 150 m² woonruimte kan worden gebouwd. Het is gelegen in een goede omgeving en heeft een mooi en vrij uitzicht op de zee en de bergketen Psiloritis. De toegang is via van een landelijke weg, terwijl de locatie is ideaal voor de bouw van een vakantiehuis, verblijf voor toeristische exploitatie of permanent verblijf, omdat het heeft een gemakkelijke toegang tot de tavernes, cafés, bakkerijen en supermarkten in de omgeving.

Kalamaki is een populaire kustplaats in de provincie Heraklion, in het zuiden van Kreta en ligt 67 km ten zuiden van Heraklion, zeer dicht bij Kamilari, Matala en Festos.Het is gebouwd langs het lange strand van de baai van Messara, het grootste strand in het zuiden van Kreta. . Het groeit snel en heeft de omliggende heuvels al bezet.

De centrale ligging van Kalamaki in het zuiden van Kreta, biedt het grote voordeel dat het gemakkelijke en snelle toegang heeft naar vele plaatsen van toeristisch en archeologisch belang, zoals Matala, Komos, Festos, Agia Galini en nog veel meer.

 


Algemeen kenmerken
Prijs: 145.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 4100 m2. Oppervlakte gebouwen: 0 m2.
Bebouwde kom: Afstand van zee:
Helling:
Ligging

ADRES: Καλαμάκι

Intresse formulier