OUD VRIJSTAAND HUIS VAN 90 m² TE KOOP IN VORI
EIGENDOMSCODE: 1132

OUD VRIJSTAAND HUIS VAN 90 m² TE KOOP IN VORI

65.000 €
Beschrijving

Oud vrijstaand huis van 90 m² op een perceel van 174 m²  te koop in Vori. De vrijstaande woning bestaat uit drie kamers. Met de juiste reconstructie kan het een heel mooi zomerhuis  worden, maar ook een mooie permanente woning. Buiten heeft het een zeer mooie tuin. Het ligt zeer dicht bij de cafés ,restaurants en minimarkten van het dorp. Ook heel dichtbij zijn de prachtige stranden van Messara (Comos, Matala, Kalamaki, Kokkinos Pirgos).

Vori is een prachtig traditioneel dorp in het zuiden van Kreta, op de Mesara-vlakte, op slechts een uur rijden van Heraklion. Het ligt op ongeveer 2 km van de archeologische vindplaats Phaistos en is van sterk cultureel en traditioneel belang.


Algemeen kenmerken
Prijs: 65.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 174 m2. Oppervlakte gebouwen: 90 m2.
Bebouwde kom: Afstand van zee:
Helling:
Bouw kenmerken
Type: Vrijstaande huis Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 0
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 0 / Salons: 0 / Keukens: 0 / Badkamers: 0 / WC: 0 / Airco: NEE / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: NEE / Vloertype: / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: NEE / Terassen: NEE / Perceeloppervlakte: 174 m2. / Teras: NEE / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: NEE / WC: 0 / Zwembad: NEE / Orientatie: / Uitzicht: NEE / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: JA / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Βώροι

Intresse formulier