LUXE VILLA 350 m² TE KOOP IN PITSIDIA
EIGENDOMSCODE: 628

LUXE VILLA 350 m² TE KOOP IN PITSIDIA

1.200.000 €
Beschrijving

Luxe villa van 350 m² te koop  in Pitsidia  met uitzicht op de Libische  –en  Middellandse Zee, het bergpanorama van Psiloritis en de Messara vlakte. Zout zwembad, verwarmde en centrale verwarming in elke kamer! Gebouwd in 2013, bevindt zich boven Pitsidia op de top van een heuvel waar men de  fantastische ondergangen kan genieten. Het complex biedt u een mooi verwarmd zwembad met pool-jacuzzi naast de grote  kinderhoek, outdoor zithoek en een beschermd gebied voor schaduw.Heeft een mooi buitenkeuken en grill. De exclusieve zithoek nodigt u uit om te ontspannen met een glas wijn of het lezen van  een goed boek. Een ander buitenruimte van 150 m²  biedt u een vrije keuze met 8 ligstoelen. De gloednieuwe kachel met barbecue en zithoek biedt ook voldoende ruimte voor uw activiteiten, zoals ontbijt, schaken, zonnebaden en koken, comfortabel bij elkaar … De heldere  keuken is voorzien van alle gemakken. Aan de grote tafel kunt u voldoende ruimte vinden voor maximaal 8 personen en genieten van het prachtige uitzicht op zee. De vier unieke slaapkamers, elk met een aparte ingang, bieden een vrij uitzicht naar de zee. Drie badkamers met douche, twee met bidet en badkamer met ligbad, wasmachine en een droger . Elk van de slaapkamers is uitgerust met satelliet-tv en elke slaapkamer heeft extra stille Wisper-airconditioners voor een aangename slaap. Hoogwaardige 3-laags Coco Mat-matrassen en Media Strom Prestige. Het belangrijkste punt van de villa is het zwembad met veel chloorvrij zoutfiltersysteem. U kunt glijden uit het kinderbad (4 m x 3,50 m x 0,40 m) met hydromassage in het grote zwembad (5 m x 9 m x 1,50 m), terwijl ook uitgerust met een massagesysteem. U bent omgeven door een weelderige tuin met palmbomen, lavendel, fruitbomen en olijfbomen.

 

Pitsidia is een klein dorp in het zuiden van Kreta , combineert rust en ontspanning met een prachtig uitzicht op de bergen en  zee. Het ligt op slechts 4 km van de populaire bestemming Matala en op 1 km van het mooie zandstrand van Kommos. Het gematigde klimaat van het gebied bevordert de levensduur en het welzijn, aangezien de lokale bevolking bekend staat om hun lange levensduur.


Algemeen kenmerken
Prijs: 1.200.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 1500 m2. Oppervlakte gebouwen: 350 m2.
Bebouwde kom: Afstand van zee:
Helling: Energie categorie: Β
Bouw kenmerken
Type: Villa Bouwjaar: 2013
Verdiep: 0 Verdiepingen: 1
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 4 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 3 / WC: 0 / Airco: JA / Gemeubileerd: JA / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 1500 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: JA / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: JA / Orientatie: Westen / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Πιτσίδια

Intresse formulier