LUXE VILLA  150 m² TE KOOP IN PITSIDIA
EIGENDOMSCODE: 526

LUXE VILLA 150 m² TE KOOP IN PITSIDIA

330.000 €
Beschrijving

Luxe villa  van 150 m² met zwembad te koop  in Pitsidia. Het bestaat uit drie slaapkamers, drie badkamers, woonkamer en keuken. Het is gelegen in een rustige omgeving met een heel mooi en vrij uitzicht op de bergketen Psiloritis. Het heeft zeer mooi aangelegde buitenruimtes , een tuin met verschillende planten en bomen, een barbecue met houtoven voor traditioneel bakken, tuinmeubilair zoals ligbedden, tafel en stoelen, terwijl ook in een speciaal ontworpen ruimte met beschutting voor auto-parkeerplaats .Binnenin zijn de ruimtes volledig uitgerust met esthetisch meubilair en ultramoderne elektrische apparaten die aan alle behoeften voldoen.

Pitsidia is een klein dorpje in het zuiden van Kreta, dat rust en ontspanning combineert met een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Het ligt op slechts 4 km van de populaire bestemming Matala en 1 km van het prachtige zandstrand van Kommos. Het gematigde klimaat van het gebied is typisch en bevordert een goede kwaliteit van leven en welzijn, aangezien de dorpelingen bekend staan ​​om hun lange levensduur.


Algemeen kenmerken
Prijs: 330.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 380 m2. Oppervlakte gebouwen: 150 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 2300
Helling: Energie categorie: Β
Bouw kenmerken
Type: Villa Bouwjaar: 2020
Verdiep: 0 Verdiepingen: 0
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 3 / Salons: 1 / Keukens: 1 / Badkamers: 3 / WC: 0 / Airco: JA / Gemeubileerd: JA / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: JA / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 380 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: JA / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: JA / Orientatie: / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: ΠΙΤΣΙΔΙΑ

Intresse formulier