Vertegenwoordiging in België

Patrick (1962) haalde een Master in Klassieke Geschiedenis en raakte daardoor gepassioneerd door de Meditterane wereld. Na de Cycladen in 1984 ging hij in 1985 voor de eerste keer naar Kreta en verloor er meteen zijn hart. Sindsdien gaat hij er elk jaar - vaak meerdere keren- naartoe. De eerste jaren werd nog vaak rondgetrokken maar de laatste 25 jaar werd Agia Galini zijn vaste verblijfplaats. Hij bouwde er in 2020 – samen met zijn partner Katja – een eigen huis en verdeelt zijn tijd tussen het Belgische Lint – waar hij woont- en Agia Galini. Daarnaast bezit hij nog vastgoed in Kamilari, nabij Matala.

Ook op het thuisfront werd in vastgoed geïnvesteerd in de zuidrand van Antwerpen. Professioneel organiseert hij dan weer congressen in Facility & Real Estate Management. De immowereld is hem dus niet vreemd en de vertegenwoordiging van CretaEstate in België is hem dan ook op het lijf geschreven.

Het feit dat hij zelf een bouwproject ondernam in Kreta én uitstekende relaties heeft met locale notarissen, architecten en aannemers maken hem daarom uitermate goed geschikt om geïnteresseerde Belgische investeerders grondig te informeren en adviseren alvorens ze gronden of huizen ter plaatse gaan bezoeken.

Patrick Wendelen

Voor contact

Aglaia Rent A Car