HOTEL TE KOOP IN AGIA PELAGIA
EIGENDOMSCODE: 587

HOTEL TE KOOP IN AGIA PELAGIA

1.500.000 €
Beschrijving

Hotel te koop in Agia Pelagia met 39 kamers verdeeld in: negen tweepersoonskamers, acht driepersoonskamers, negen studio's met negentien bedden en acht banken, vijf tweekamerappartementen met tien bedden en acht banken, vijf eenpersoonsbedden en een maisonnette met twee bedden en twee banken, een maisonnette met twee slaapkamers met vier bedden en een bank, een tweekamerappartement met twee bedden en een bank. Het complex heeft een vergunning van EOT voor alle kamers - appartementen en is verbonden met driefasige elektriciteit door PROTERGIA. Het heeft ook twee zwembaden, een grote 60 m² met een diepte van 1,5 m, met een pomp en waterfilter en een kleine, en er zijn vijftig tafelstoelen met de bijbehorende licentie. Het is gelegen op een perceel van 2650 m² dat is bedekt met gebouwen in het grootste deel, behalve de tuinstukken. Het heeft een verbinding met bioremediatie, een verbinding met het gemeentelijke watervoorzieningsnetwerk en een private bron die autonomie biedt aan de watervoorziening. Er is ook een boiler en brander. In totaal bestaat het hotel uit zeven gebouwen. In het hoofdgebouw is er een receptie, bar met lounge, er is ook een kantoor en een keuken met bijkeuken. Boven is er een restaurant dat zich uitstrekt over twee niveaus met buitenterrassen en een keuken - lounge-maker. Er zijn twee bouwvergunningen en twee vergunningen uitgegeven door EOT met een speciaal bedieningsmerk, evenals vergunningen voor zwembaden, bars en restaurants, en alle willekeurige constructies zijn gelegaliseerd.

 


Algemeen kenmerken
Prijs: 1.500.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 2650 m2. Oppervlakte gebouwen: 1600 m2.
Bebouwde kom: Afstand van zee: 50
Helling: Vlak
Bouw kenmerken
Type: Gebouw Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 3
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 0 / Salons: 0 / Keukens: 0 / Badkamers: 0 / WC: 0 / Airco: NEE / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: NEE / Vloertype: / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: NEE / Terassen: NEE / Perceeloppervlakte: 2650 m2. / Teras: NEE / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: JA / Orientatie: Oosten / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Αγ. Πελαγία

Intresse formulier