HOTEL MET 23 KAMERS TE KOOP IN AGIA GALINI
EIGENDOMSCODE: 662

HOTEL MET 23 KAMERS TE KOOP IN AGIA GALINI

350.000 €
Beschrijving

Hotel met 23 kamers te koop in Agia Galini. Het is centraal gelegen, vlakbij de zee en de haven,  drie verdiepingen met een totale oppervlakte van 600 m² met 35 bedden en heeft ook de relevante vergunningen, als hotel , door  EOT ( Griekse Organisatie Tourisme ). Het is een kant-en-klaar bedrijf dat met een kleine renovatie direct kan opereren en een goed inkomen kan opleveren, aangezien de plaats een bekende toeristische bestemming is.

Agia Galini is een populaire kustbestemming in het zuiden van Kreta, op slechts anderhalf uur rijden van Heraklion en één van Rethymnon. Het is een prachtig pittoresk dorp, amfitheatrisch gebouwd op een helling die naar een kleine haven en een prachtig strand leidt, met uitzicht op de Libische Zee.


Algemeen kenmerken
Prijs: 350.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 250 m2. Oppervlakte gebouwen: 600 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 50
Helling: Vlak
Bouw kenmerken
Type: Gebouw Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 3
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 0 / Salons: 0 / Keukens: 0 / Badkamers: 0 / WC: 0 / Airco: NEE / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: NEE / Terassen: NEE / Perceeloppervlakte: 250 m2. / Teras: NEE / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: NEE / WC: 0 / Zwembad: NEE / Orientatie: / Uitzicht: NEE / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Αγία Γαλήνη

Intresse formulier