GEBOUW VAN 198 m² TE KOOP IN VORI
EIGENDOMSCODE: 1178

GEBOUW VAN 198 m² TE KOOP IN VORI

350.000 €
Beschrijving

Gebouw opgedeeld in drie kleine maisonnettes met wooneenheden. Het is een oud herenhuis dat recentelijk is gerestaureerd. Het is in zeer goede staat en kan ook worden gebruikt voor commercieel gebruik met een zwembad in de tuin. Het is gelegen op een groot perceel op een zeer goede locatie en heeft aan alle kanten straatgevel. Dit appartementencomplex is ontstaan op de fundamenten van een oud traditioneel huis met een omsloten binnentuin. Het complex bestaat uit drie maisonnettes . Het eerste appartement heeft een totale oppervlakte van 69 vierkante meter en bestaat uit een keuken, woonkamer, twee badkamers, een slaapkamer op de begane grond en een op de tussenverdieping. Het tweede appartement heeft een oppervlakte van 66 vierkante meter, bestaande uit een keuken, een woonkamer, een badkamer, een slaapkamer op de begane grond en een andere op de semi-kelder. Ten slotte heeft het derde appartement een oppervlakte van 61 vierkante meter en bestaat uit een keuken, woonkamer, badkamer, een slaapkamer op de begane grond met een eigen badkamer en een slaapkamer op de tussenverdieping. De renovatie is gebaseerd op de traditionele elementen van de Kretenzische architectuur die bewaard zijn gebleven. De deuren en ramen hebben gebeeldhouwde stenen details. Een van de appartementen behield ook de traditionele open haard, waar deze vroeger ook werd gebruikt om te koken  het verwarmen van het huis. Een ander element dat naar het verleden verwijst, is het creëren van tussenverdieping -slaapkamers. Bij de renovatie hebben de eigenaren gebruik gemaakt van moderne apparatuur met duurzame materialen zoals energiezuinige aluminium deuren en ramen met horren. Ruimte gecreëerd boven het middelste compartiment. Deze ruimte kan worden omgezet in een terras op de bovenste verdieping om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de zee en de bergen rond Psiloritis. Dit complex is ideaal voor zakelijke doeleinden, aangezien het gebied ideaal is voor winter- en zomertoerisme.

 

Vori is een prachtig traditioneel dorp in het zuiden van Kreta, op de vlakte van Messara, op slechts een uur rijden van Heraklion. Het ligt op ongeveer 2 km van de archeologische vindplaats Phaistos en is van sterk cultureel en traditioneel belang.

 


Algemeen kenmerken
Prijs: 350.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 306 m2. Oppervlakte gebouwen: 198 m2.
Bebouwde kom: JA Afstand van zee: 4000
Helling: Vlak Energie categorie: Η
Bouw kenmerken
Type: Gebouw Bouwjaar:
Verdiep: 0 Verdiepingen: 1
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 5 / Salons: 0 / Keukens: 0 / Badkamers: 4 / WC: 4 / Airco: JA / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: JA / Openhaard: JA / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 306 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: NEE / WC: 4 / Zwembad: JA / Orientatie: Oosten / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: JA / In aanbouw: NEE
Ligging

ADRES: Βώροι

Intresse formulier