COMPLEX APPARTEMENTEN TE KOOP IN LYGARIA
EIGENDOMSCODE: 498

COMPLEX APPARTEMENTEN TE KOOP IN LYGARIA

390.000 €
Beschrijving

Complex van appartementen te koop in Lygaria in Ammoudi op slechts 15 km van Heraklion en op 18 km van de luchthaven. Zeer dicht bij het strand van Mathe (2 minuten met de auto) en Ligaria (4 minuten met de auto). De woning is gelegen in een rustige toeristische nederzetting en is een uitstekend startpunt voor excursies naar elke richting op Kreta.

Het complex bestaat uit drie appartementen, begane grond van 108,72 m² + 10,63 m² pergola, eerste verdieping van 79,04 m² + 29,65 veranda en tweede verdieping 60,50 m² + 19,60 m² westelijke veranda + 16,62 m² oostelijke veranda op een perceel van 434,94 .

De twee appartementen, eerste en tweede verdieping hebben elk twee slaapkamers, een open lounge-eetkamer-keuken, 1 badkamer en veranda's. Een deel van de  appartement op de begane grond is van steen gebouwd en heeft 3 slaapkamers, 2 toiletten en een grote woonkamer - eetkamer met stenen open haard en keuken. Elk appartement is volledig autonoom, met een eigen ingang en terras allemaal met uitzicht op de bergen, terwijl de begane grond en de tweede verdieping hebben gedeeltelijk uitzicht op zee. Bovendien heeft elk appartement zijn eigen zonne-energie, autonome verwarming met afzonderlijke klokken-meters, airconditioning en een parkeerplaats.De frames zijn van aluminium, allemaal met schermen. Elk huis heeft veiligheidsdeuren en PVC. De vloer is van graniettegels( terra-cotta). Alle 3 keukens zijn massief eiken, 2 in ecru kleur en 1 in het appartement op de begane grond in de kleur van hout. Er is ook een liftinfrastructuur. De bouw van het complex is in 2008 voltooid. Het perceel is omheind en heeft bomen, bloemen, mediterrane kruiden.  Er ruimte is voor een zwembad en een buitenlift-infrastructuur. Het kan worden gebruikt als een permanente woning of cottage en tegelijkertijd huurinkomsten genereert op korte of lange termijn.


Algemeen kenmerken
Prijs: 390.000 € Bouwfactor:
Oppervlakte plot: 435 m2. Oppervlakte gebouwen: 247 m2.
Bebouwde kom: Afstand van zee:
Helling: Vlak Energie categorie: C
Bouw kenmerken
Type: Gebouw Bouwjaar: 2008
Verdiep: 0 Verdiepingen: 3
Interne kenmerken:
Slaapkamers: 0 / Salons: 0 / Keukens: 0 / Badkamers: 0 / WC: 0 / Airco: JA / Gemeubileerd: NEE / Kozijnen: Aluminium / Dubbel beglazing: NEE / Openhaard: NEE / Vloertype: Tegels / Verwarming:
Externe kenmerken:
Tuin: JA / Terassen: JA / Perceeloppervlakte: 435 m2. / Teras: JA / Lengte voorkant:
Bijkomstige kenmerken:
Opslagruimte: NEE / Solar: JA / WC: 0 / Zwembad: NEE / Orientatie: / Uitzicht: JA / Onafgewerkt: NEE / Vernieuwing: NEE / Hoek: NEE / In aanbouw: NEE
Ligging
Intresse formulier